Menu

PRAKTISCHE INFORMATIE


Het verblijf

Je verblijft in vakantiehuis Silber. Design, luxe, comfort en een schitterende ligging met vrij panoramisch uitzicht over de Montafoner bergen…dat is vakantiehuis Silber in het kort. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en het vakantiehuis is dus ook voor personen zonder rijbewijs prima te bereiken. Voor diegene die wel met de auto komt is er meer dan voldoende (gratis) parkeerplek. Overnachting vindt plaats o.b.v. een gedeelde 2 of 3 persoons kamer met losse bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De grootte van de groep is maximaal 10 personen.

De prijs

De prijs van deze volledig verzorgde reis bedraagt € 499,- (excl. heen- en terugreis). Dit is inclusief 4 overnachtingen, ontbijt (maandag t/m donderdag) en diner (maandag t/m woensdag).

Aanvang: zondagavond 19.00 uur, afsluiting: donderdagochtend na het ontbijt. Het inschrijfgeld bedraagt € 199,- en het resterende bedrag van € 300,- dient vóór 15 april 2019, op rekening IBAN NL14 INGB 0007 3851 54 t.n.v. A. Derksen-Rademaker o.v.v. Mindfulnessreis Oostenrijk + je naam, te zijn overgemaakt.
Indien men binnen 30 dagen voor vertrek boekt, dient het volledig verschuldigde bedrag ineens te worden overgemaakt.
Bij annulering vóór 1 maart wordt € 150,- van het inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering vanaf 1 maart en vóór 15 april wordt € 75,- van het inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering op of na 15 april is de volledige reissom verschuldigd.

Indien er op 1 mei 2019 onvoldoende aanmeldingen zijn, behoud ik mij het recht voor de reis te annuleren en zal de volledige reissom gerestitueerd worden.

Checklist

Om deel te kunnen nemen aan de wandelingen heb je een redelijke basisconditie nodig. Er worden kleine hoogten overbrugt. In de bergen kan het weer soms snel omslaan. Het is dan ook van belang om kleding mee te nemen voor diverse weersomstandigheden. Ook met minder goed weer gaan we aan de wandel.
Slecht weer bestaat tenslotte niet, alleen slechte kleding!

Ik adviseer je de volgende zaken mee te nemen:

Eigen risico

Graag wijs ik je erop dat je op eigen verantwoordelijkheid deelneemt aan deze Mindfulnessreis. Als organisator aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor ongevallen, overlijden en/of elke vorm van lichamelijk of geestelijk letsel, die de deelnemer voorafgaand aan, tijdens of na afloop van de reis overkomt. Ook aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor schade, vermissing of diefstal van goederen die de deelnemer voorafgaand, tijdens of na de reis in zijn bezit heeft. Op het moment dat je je inschrijft voor deze Mindfulnessreis ga je hiermee akkoord.

Europese zorgpas

Tot slot adviseer ik je om een Europese zorgpas mee te nemen. Mocht je onverhoopt naar het ziekenhuis moeten dan weten zorgverleners in het buitenland dat de rekening betaald wordt door de zorgverzekeraar waarbij je bent aangesloten. Als hij niet automatisch aan de achterkant van het pasje van je zorgverzekeraar zit, dan is het handig om de Europese zorgpas aan te vragen bij je zorgverzekeraar.